Караниците със съпругата са полезни за здравето на мъжа, тъй като

...
Караниците със съпругата са полезни за здравето на мъжа, тъй като
Коментари Харесай

Карайте се с мъжа си - полезно е за здравето му!

Караниците със съпругата са потребни за здравето на мъжа, защото удължават живота му, откриха американски учени.

Екипът на Кайли Бураса от университета в Аризона установил, че двойките, при които постоянно избухват кавги, са с по-нисък риск от преждевременна гибел.
 10 глупави неща, за които се карат всички двойки по света  10 глупави неща, за които се карат всички двойки по света  10 глупави неща, за които се карат всички двойки по света  10 глупави неща, за които се карат всички двойки по света
Това обаче се отнасяло само за двойките, които се карат с идентична активност. Ако единият от сътрудниците излива възприятията си с викове, а другият сдържа яда си, тогава рискът от преждевременна гибел се удвоява.

 двойка скандал iStock

Екипът на Кайли Бураса изследвал държанието на 192 двойки в продължение на 32 години. Проучването се фокусирало върху това какъв брой чести били фамилните разпри и по какъв начин те се отразяват на продължителността на живота им.
 Извиненията, които ще вбесят половинката ви  Извиненията, които ще вбесят половинката ви  Извиненията, които ще вбесят половинката ви  Извиненията, които ще вбесят половинката ви
Когато двойките се карат с друга активност, тогава спорът мъчно бива решен и следват нови всекидневни стресови обстановки, установили учените. Те от своя страна водят до риск от преждевременна гибел.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР